Om Oss

Immex Städservice

Att få loss tid i vardagen för dig eller ditt företag är viktigt för att du ska kunna tänka på annat för flyttstädning i hela Skåne. Därför erbjuder vi kvalitativa tjänster inom flyttstädning , hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, renovering, måleri och byggstädning. För oss är det viktigt med nöjda kunder och långa samarbeten – vi har över sju års erfarenhet inom branschen. Vår personal är utbildad och har lång erfarenhet inom våra tjänster(Flyttstädning Skåne).

Vår affärsidé

En ren och vacker miljö är viktigt för ditt välmående – något som alla har rätt till. Vår affärsidé är att frigöra tid för privatpersoner och företag genom att erbjuda kvalitativa tjänster till bra priser. 

Oavsett om du behöver hjälp med regelbunden kontorsstädning eller en enstaka trädgårdstjänst så finns vi här för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar för just dig eller ditt företag.

En städfirma med låga priser och hög kvalitet

Immex Städservice finns beläget i Skåne och vi utför tjänster runt om i Helsingborg samt erbjuder flyttstädning i hela Höganäs. Vi har ansvarsförsäkring och nöjd-kund-garanti.

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

042-424 04 60 | info@immex.se

Hur Funkar Det

3 Enkla Steg: Fyll i formuläret och så återkommer vi snarast till dig.

KOSTNADSFRI OFFERT

Snabb och Kostnadsfri och villkorslös offert.

BOKA TID

Vi kommer överens om vad ni vill ha hjälp med.

FÅ DET RENT

Få det rent med 14 dagars nöjd-kund-garanti.