Byggstädning

Byggstädning

Byggstädning och vad som ingår Vid nybyggnation, ombyggnation eller renovering så är det mycket trevligare att arbeta om det är ordning och reda utan massa byggdamm, smuts och skoavtryck. Genom att anlita en seriös leverantör med lång erfarenhet av detta så säkerställer du att ni får byggstädning av högsta kvalitet. Immex utför byggstäd till ett rimligt pris, för att få en offert klicka dig vidare på Kostnadsfri-offert. Immex hjälper till med byggstädning i Helsingborg med omnejd men även kontorsstädning, hemstädning, flyttstädning och trädgårdsarbete. Många rekommenderar städfirmor just för hur smidigt det är men också för den service som kunden får.

Immex sköter städningen åt er och erbjuden även 14 dagars 100% nöjd-kund-garanti vilket innebär att om du inte är nöjd eller om något är fel så åtgärdar Immex detta inom 24 timmar. Du får alltid veta vad som utförts under städningen då kunden alltid får en checklista där det står vad Immex har utfört. Städningen utför vi alltid utefter kriterierna för en godkänd flytt- och hemstädning. För att minimera risken att du som kund ska lämnas missnöjd har företaget höga krav på vilka personer dom anställer, personalen är alltid utbildade och innehar SRY:s yrkesbevis för hemstädning och trädgårdsservice.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Det är ytterst viktigt med hållbarhet och därför arbetar Immex bara med produkter som är märkta med Naturskyddsföreningens märkning “Bra Miljöval”. Ingredienserna är skonsamma för både personalen som arbetar med dom och för naturen. Då när du väljer att anlita en städfirma som använder miljövänliga produkter gör du en tjänst för dig själv men också för naturen!

Men vad händer om något går sönder? Olyckor kan faktiskt hända även dom bästa och för att garantera kunden bästa service och ersättning ifall en olycka inträffar så har Immex en ansvarsförsäkring via Trygghansa som ersätter skador upp till 10 miljoner kronor.

Ingen kund ska lämnas missnöjd och Immex strävar efter 100% nöjda kunder. Genom att anlita en städfirma får du grundlig och ordentlig städning, 14 dagars 100% nöjd-kund-garanti, checklista på vad som utförts och mycket mer. Det enda du behöver göra är att plocka bort allt löst byggmaterial, efter det tar Immex över och sköter städningen åt dig. Du kan få hjälp med att grundligt städa hela bygget eller bara själva grov städningen.

Vad ingår i byggstädning?

Du har säkert kollat runt och sett att många erbjuder pris på byggstädning per kvm. Och ibland kan det vara svårt att uppskatta exakt vad som ska räknas in. Vi på Immex gör det extra enkelt. Förutom att vi debiterar fastpris, dvs byggstädning med fastpris så finner du en checklista nedan, på vad som ingår:

 • Ta bort gips, sågspån, slipdamm, spår efter smutsiga arbetsskor, färgrester, maskeringstejp.
 • Vi kommer att säkerställa att bortforsling av överblivet material görs på rätt sätt.
 • Golven rengörs grundligt med att sopa bort alla kvarvarande rester, dammsugning av golvet och våttorkning av golvet.
 • Väggarna dammas av och torkas av ordentligt.
 • Taken dammas av och torkas av ordentligt.
 • Vi ser till att dammtorka alla dörrar.
 • Alla avlopp om sådant finns blir av torkade och rengjorda.
 • Fönster, spröjs och fönsterbleck rengörs.
 • Eluttag, strömbrytare, köksfläkt och spis rengörs.
 • Element, torktumlare, tvättmaskin, kyl och frys rengörs.
 • Lister, glasade väggar och kakel rengörs.

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster