Dödbostädning

Dödbostädning

Vi är experter på dödsbostädning. Att städa efter ett dödsbo kan vara mycket känsligt med tanke på omständigheterna och vi på Immex erbjuder dödsbostädning utifrån vad du som kund har för önskemål i hela Skåne. Vi erbjuder städning av olika slag, som exempelvis flytt-, hem-, bygg- och kontorsstädning. Vi har därför stor erfarenhet av vad som krävs för ett tillfredsställande resultat så att alla våra kunder ska bli nöjda!

Tömma ett dödsbo

Att tömma ett dödsbo mitt under i sorgen kan kännas alltför starkt och jobbigt att mäkta med. Genom att kontakta oss så kan vi på Immex bistå med att hjälpa till i den svåra stunden. Teamet som arbetar hos oss har en lång och bred branschvana och du som kund finns alltid i fokus för oss.

Det enda vi behöver veta är antalet kvadrat bostaden är på och vad du behöver hjälp med att tömma för att få en kostnadsfri offert. Enklast är att fylla i vårt formulär på vår hemsida och skicka in den till oss på Immex. Därefter återkommer vi till dig med ett prisförslag för dödsbostädningen.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Dödsbostädning – Vad innebär det?

Vi på Immex jobbar alltid utifrån vilka önskemål du har när det gäller en dödsbostädning. Det gäller oavsett om det är städning av ett dödsbo, när en äldre flyttar eftersom vi erbjuder städtjänster allt från vanliga flyttstädningar till dödsbostädningar. Det allra viktigaste är att Immex alltid gör allt för att uppfylla ditt behov, krav och önskemål.

En dödsbostädning innebär att vi gör all städning som gäller fönsterputsning, städning och annan typ av städning. Tillika kan vi också erbjuda att hjälpa till med att tömma och föra bort saker och ting från dödsboet. Vilken omfattning en städning av ett dödsbo beror på boendet ska visas, säljas eller renoveras. Vi på Immex går genom alla detaljer tillsammans med dig när det är dags och tar hänsyn till vilken situation du befinner dig i, samtidigt som vi förstår hur svårt det kan vara för dig.

Vad kostar Dödsbostädning?

När nära och kära går bort är det tungt för själen att behöva städa bostaden, men vi finns tillgängliga för dig mitt i sorgen. Immex har kompetenta medarbetar som tar sina uppdrag på största allvar och visar en stor vördnad och respekt.

Det finns några faktorer som påverkar priset, allt från hur många kvadratmeter bostaden är på, till om den ska städas och/eller tömmas. Självklart erbjuder vi på Immex en kostnadsfri offert, så att du sedan kan avgöra i lugn och ro om du vill anlita oss. Så tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag!

Varför du ska anlita oss?

dödsbostädningVi på Immex städar så noggrant som vi bara kan, så att våra kunder alltid ska bli nöjda och glada oavsett om det gäller en dödsbostädning eller städning av trappor. Vi genomför alltså professionell städning och du får alltid en kvalitetsgaranti. Naturligtvis vill vi bli ditt förstaval om du skulle behöva någon/några tjänster vi på Immex erbjuder!

Skicka in kostnadsfri offert för Dödsbostädning

Behöver du avlastning och känner att du inte orkar med att på egen hand städa efter en avliden anhörig eller vän. Eller behöver hjälp i vardagen eller på jobb med städning av olika slag, så anlita oss på Immex så behöver du inte längre tänka på allt som har med städning att göra. Vi är en firma som genomför professionell städning som är högkvalitativ till låga priser i hela Skåne.

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster