Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Har du en trädgård som behöver tas om hand? Sådant kan det vara svårt att hitta tid till i sitt vardagsliv. Därför erbjuder vi på IMMEX städservice professionella och erfarna trädgårdsmästare som kan hjälpa dig med trädgårdsskötseln. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

  • Gräsklippning under sommarhalvåret
  • Snöskottning under de kalla månaderna
  • Häckklippning
  • Vattning av blommor och växter
  • Rensning av ogräs
  • Kratta löv & grusgången

Din trädgård behöver en hel del kärlek för att må riktigt bra och dessutom se bra ut. I en trädgård ryms många sysslor, de vi nämner här ovan är bara några av de arbetsuppgifter vi kan utföra. Våra duktiga trädgårdsskötare förstår vikten av att rensa ogräs, för att ge de riktiga växterna mer plats att bre ut sig och fylla upp rabatten. De vet också vilka växter som behöver vilken behandling samt när och hur en buske bäst ska klippas.

Vi hjälper dig gärna med olika typer av trädgårdsservice och att göra din trädgård till en trevlig plats att vistas i genom att plantera buskar och träd, rensa dina rabatter och klippa gräset. Med lite planering kan man få en trädgård som är grön året om, blommar i olika perioder och ger frukt och bär på sensommaren.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Trädgårdsskötsel bästa Metoder

Immex städservice kan göra små jobb i din  trädgård, så som att klippa ett träd eller en buske, rensa lite ogräs i rabatterna eller klippa din gräsmatta. Vi kan också göra större ingrepp, som att på regelbunden basis komma och ta hand om hela din trädgård genom att plantera träd och buskar och sköta en regelbunden klippning av samtliga träd och buskar. Vi erbjuder trädgårdsskötsel i Skåne, främst i Helsingborg med omnejd.

“Vi vill gärna göra din trädgård fantastisk så tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av våra tjänster!”

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster