Måleri

Måleri

Måleri

Behöver du måla om där hemma eller på kontoret men har ont om tid? Varför då inte anlita en yrkesmålare som sköter ditt målningsprojekt. Att anlita en målerifirma är det bästa du kan göra för ditt hus, du vet att du får just den kulören som passar in i just det rummet. Vi på Immex tar stora och små projekt, vi har målare i Helsingborg. Fördelarna med att välja just oss är många. Förutom ett perfekt resultat, får du som anlitar oss, 100% nöjd-kundgaranti. Oavsett tjänst erbjuder vi 100% nöjd kundgaranti. Fördelen med detta är att om du inte skulle vara nöjd med resultatet så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 24 timmar. Vi hjälper till med inomhusmålning men även utomhusmålning. Vi tar stora och små projekt. Vi har lång erfarenhet att kombinera större målerijobb som mindre komplexa sådana. Vi erbjuder dessutom alltid fastapriser för Måleri.

Privatperson

Vi erbjuder måleri / målningstjänster till både privatpersoner och företagare. Oavsett om du behöver hjälp med att måla om fasaden eller vill ha en fondvägg i vardagsrummet så hjälper vi till. Vi kan hjälpa till från start med att vi spacklar upp, ta bort fläckar och ojämnheter eller så kör vi igång med målningen direkt om du vill göra grundarbetet själv. Vi är väldigt noga med att resultatet ska bli perfekt och det är därför vår personal alltid är utbildade och väl erfarna. När du väljer att anlita oss på Immex så kan du alltså känna dig trygg med den kvalitet som vi tillhandahåller. Vi tillämpar både traditionella rollers och sprutmålning beroende på situation.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Företagare

Behöver ditt kontor ett nytt lyft men tiden räcker inte till. Då är det dags att höra av dig till oss så kommer vi och fixar allt. Vi har fasta priser så du behöver inte oroa dig att det kommer en massa av dolda kostnader. Vi går in med mycket energi och alltid ett leende på läpparna oavsett hur stort projektet är. Du behöver inte göra något alls då vi gärna hjälper till med grund arbetet, vi kan spackla bort hål i väggarna efter diverse tavlor med mera. Man kan absolut testa måla på egen hand men om du förväntar dig ett perfekt resultat är det att rekommendera att anlita en professionell firma som har rätt verktyg och teknik för att det inte ska bli ojämnt eller fläckigt.

Varför ska du välja just oss för Måleri?

MåleriInte nog med att du får en målning som håller högsta kvalitet men till rimliga priser, vi strävar efter att ha 100% nöjda kunder så vår personal gör allt för att resultatet ska se ut precis som du vill. Vi har väldigt fina recensioner från våra tidigare kunder som du kan läsa på vår hemsida. Om du väljer att anlita oss så får du ett nymålat rum eller hus så fort att du knappt hinner märka något. Det blir målat mycket snabbare än om du hade gjort det själv så du behöver inte anstränga dig plus att det går mycket snabbare. Vi hjälper dig gärna med att utnyttja ROT-avdraget ifall du inte vet hur man gör.

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster