Kontorsstädning

Kontorsstädning

Inget ger ett bättre och mer professionellt intryck än ett rent och fint kontor. Känner du att ditt kontor behöver fräschas upp och vill du ha professionell hjälp med det? Då är vi rätt företag för dig! En god arbetsmiljö som är välstädad och prydlig är alltid vårt mål. De flesta spenderar en stor del av sin dag på kontoret och det är viktigt att miljön som man vistas i så mycket är fräsch och hälsosam att vara i. Precis som man vill ha det rent och snyggt hemma så vill man ha det rent och snyggt där man arbetar. På många kontor kommer och går det både personal och kunder varje dag vilket ofta gör att smuts kommer med in utifrån och ytor som används fylls av olika typer av avlagringar efter en dag av möten och jobb. Vår kontorsstädning är omsorgsfull, noggrann och fyller dina behov. Vi fokuserar på att förbättra arbetsmiljön för dig och din personal. I vår service ingår bland annat noggrann dammsugning och ordentlig rengöring av öppna ytor.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Vad kostar kontorsstädning?

Vi är baserade i Helsingborg och tar betalt per timme. För att få mer information om våra priser så kontakta oss!

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Varför Välja Immex städservice?

Vi hjälper både företag och organisationer med effektiv kontorsstädning. Vår kunniga personal kan alltid garantera hög kvalitet på allt från kundbemötande till själva städningen, samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Vid kontorsstädning ingår grundstädning av hela kontoret. Vi följer en checklista men är även flexibla och anpassar tjänsten för

Vad ingår i kontorsstädning?

  • Dammsugning av golv och mattor.
  • Damning av hyllor, tavlor och bänkar.
  • Samtliga golv moppas.
  • Dörrar, speglar, lister rengörs.
  • Alla papperskorgar töms.
  • Rengöring diskbänk.
  • Rengöring av kaffemaskiner.
  • Rengöring av handfat, samt diskho.
  • Rengöring av toalett, både in – och utvändigt.

“Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge er råd.”

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster