Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel i-helsingborg-skåne-malmö-immex-service-städfirma

Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel är bland de viktigaste delar av fastighetsförvaltning. En duktig fastighetsskötare som håller både inomhus- och utomhusmiljö fräsch och fin ger mervärde till fastigheten. Tillsyn innebär att fastighetsskötaren gör regelbundna rundor i fastighet. Därför är det viktigt att anlita ett företag som har rätt kompetens. En fastighetsskötare gör mycket mer än att plocka upp skräp och byta glödlampor i de gemensamma utrymmena. Baskunskap av VVS- och ventilationssystem är nödvändiga för en fastighetsskötare till exempel eftersom denne arbetar med förebyggande, inre och yttre underhåll utöver reparationer. Därför är det viktig med sakkunnig fastighetsskötsel. Man kan säga att gedigen tjänster erbjuder Inte bara praktiska tjänster utan också trygghet eftersom tillsyn ingår i fastighetsskötarens arbetsuppgifter. Dessutom ger tillsyn en helhetsbild. Vi på Immex har lång erfarenhet av just allt detta!

Fastighetsskötsel i-helsingborg-skåne-malmö-immex-service-städfirmaBra fastighetsskötsel inkluderar reparation och underhåll av både inomhus- och utomhusmiljö. Underhåll av inomhusmiljö Inkluderar att städa i gemensamma utrymmen såsom korridorer och trapphus. Att besikta lägenheten och ser till att allt fungerar bra är bland de viktigaste arbetsuppgifter av en fastighetsskötare. Det inkluderar också vanliga reparationer, det vill säga, de som inte kräver specialistkunskap. Underhåll av utomhusmiljö inkluderar att beskära träd och häckar, klippa gräsmattor, rensa i rabatter, skotta snö under vintertiden, sanering av klotter, kontrollera lekplatser och se till att det inte finns något farligt för barnen såsom trasig lekutrustning och se till att utomhusbelysning fungerar bra.

Nöjd-kund-garanti

För att kunna garantera dig ett kvalitativt utfört arbete tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. 

Utbildad personal

Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom de tjänster vi erbjuder.

Fastighetsskötsel priser

En offert fastighetsskötsel kan variera beroende på fastighetens storlek, byggnadens storlek och typ samt hur många som bor eller arbetar där.En hårt trafikerade fastighet såsom en stormarknad behöver mer fastighetsskötsel och lokalvård än en liten kontorsbyggnad. När man anlitar ett seriöst företag som Immex, som erbjuder fastighetsskötsel är det naturligtvis viktigt att få en offert i förväg. Och en offert, från oavsett firma, bör vara tydlig och detaljerad om precis vad som erbjuds och till vilket pris. I Helsingborg är det många som hör av sig till oss, när dom söker en seriös firma inom fastighetsskötsel.

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Våra Städtjänster