Tips på Fönsterputsning

Supertipsen för Fönsterputsning

Fönsterputsning är ett detaljarbete som ger din bostad eller kontor både ett bättre helhetsintryck, men bidrar även till ett bättre ljusinsläpp och därmed nöjdare medarbetare.

Men om du har en större fastighet med stora, höga fönster som kanske även är svåra att komma åt, blir fönsterputsning snabbt ett väldigt stort projekt. Det krävs även att du investerar i rätt tillbehör för att du ska spara tid och ork i dina armar under arbetets gång.

Men vilka produkter behöver man investera i och hur kan man underlätta denna monotona och för många tråkiga syssla? Vi ger dig supertipsen för fönsterputsning. windows

Invest in the right products that fit your

När du ska putsa dina fönster i bostaden eller på kontoret, är det några saker som du ska ha i åtanke. Dels för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt, dels för att du ska kunna spara tid under processen som du istället kan lägga på andra uppgifter. 

Några saker som du ska inhandla är till exempel putsmedel för glas, handskar för att du inte ska lämna fingeravtryck på rutan, samt trasa och skrapa. 

Det är viktigt att du planerar putsningen och kikar på hur fönstret är monterade. Viks de inåt, utåt eller kan de kanske inte ens tas isär? Ja, beroende på hur dina fönster är konstruerade kan arbetet se lite olika ut. Om du är väldigt osäker på hur fönstret bäst bör behandlas, kommer det att spara dig mycket arbete genom att beställa en fönsterputsning. 

Hur man bäst putsar fönster – en steg för steg guide

När du väl har införskaffat passande utrustning och städverktyg är det bara själva putsningen kvar. Att putsa fönster rätt handlar om att hitta en bra teknik som passar dina fönster och tekniken du använder. 

Men denna steg-för-stegguide passar de flesta fönster och gör att arbetet går undan, samt att resultatet blir betydligt bättre.

En mycket väl debatterad punkt vad gäller fönsterputsning är vilket medel som ska användas. Vatten och fönsterputsmedel är inte alltid nog för att kunna få bort svåra fläckar eller ingrodd lort på karmen. Vid dessa tillfällen kommer du att få renare fönster om du kombinerar vattnet med ättika och såpa. 

Var också noga med att arbeta uppifrån och ner när du putsar fönster, samt att du byter trasa med jämna mellanrum. Följer du dessa råd kommer dina fönster att bli skinande rena på nolltid. 

Tips på fönsterputsning

Kom igång med din Kostnadsfri Offert

Mer Från Städbloggen

9 Comments

 • PlaseFuture FREE BONUS November 7, 2022

  👉 Brandi He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVyyD

 • PROMOCODE November 10, 2022

  👉 Evelyn He wants to talk frankly with you and show you something, you will like it. Click Here:👉 http://bit.do/fVzCM

 • PlaseFuture FREE BONUS November 13, 2022

  👉 👉 $5,000 FREE EXCHANGE BONUSES BELOW 📈 👉 PlaseFuture FREE $3,000 BONUS + 0% Maker Fees 📈 + PROMOCODE FOR NEWS USERS OF THE EXCHANGE 👉 [M0345IHZFN] — 0.01 BTC 👉 site: https://buycrypto.in.net Our site is a secure platform that makes it easy to buy, sell, and store cryptocurrency like Bitcoin, Ethereum, and More. We are available in over 30 countries worldwide.

 • Content Generator November 17, 2022

  Free. Sign up to receive $100, Trade to receive $5500. Click Here:👉 https://millionairego.page.link/free

 • промокод на ставку мелбет December 26, 2022

  промокод на мелбет. Click Here:👉 https://bit.ly/3YSgux0

 • autodesk-3ds-max-2015-in-64 bit-with-crack-x-force February 15, 2023

  ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

 • autodesk benefits February 15, 2023

  ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

 • autodesk 3ds max 2013 crack download February 15, 2023

  ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

 • autodesk 3ds max 2014 keygen xforce 64 bit February 15, 2023

  ADOBE PREMIERE PRO CRACK | FEBRUARY 2023 UPLOAD https://youtu.be/nJhhKTPbsM4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *